fbpx

Akademon – pravidelný přísun ověřených aktualit o vědě, jak mění Náš život a svět

Akademon – pravidelný přísun ověřených aktualit o vědě, jak mění Váš život a svět

Akademon

Vyhodnocení dopadů zrušení superhrubé mzdy

Pro 11, 2020 | Ekonomie | 0 |

vyhodnocení dopadů zrušení superhrubé mzdy

Analýza think-tanku IDEA při Národohospodářském ústavu AV ČR

Think-tank IDEA při Národohospodářském ústavu AV ČR vydal analýzu, která přehledně vyhodnocuje dopad jednotlivých předkládaných návrhů na zrušení superhrubé mzdy. Seznámit se s ní můžete zde.

Podíl:

Hodnotit:

Předchozí Obrovský samostatně stojící korálový útes
Další Kosmická raketa Starship vybuchla

Související příspěvky

35.000 Kč méně za zameškaný týden

35.000 Kč méně za zameškaný týden

10. 4. 2021

Karenční doba nezpůsobuje šíření nemocí

Karenční doba nezpůsobuje šíření nemocí

9. 2. 2022

Nobelova cena za ekonomii

Nobelova cena za ekonomii

11. 10. 2021

Technologický park jako cesta ze zadlužení?

Technologický park jako cesta ze zadlužení?

13. 11. 2021

Zanechte odpověď Zrušit odpověď na komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.

Společnost Artin s.r.o. podporuje akademon

Společnost Artin s.r.o. podporuje akademon

Rubriky

Předchozí měsíce

Nejnovější komentáře

  • Ondřej Dvořák: Konec činnosti
  • Václav Martínek: Konec činnosti
  • Ondřej Dvořák: Konec činnosti
  • 80Sus: Konec činnosti
  • Václav Martínek: mRNA nese informaci o okolí buňky

O autorovi akademon.cz

Autor nepodepsaných příspěvků: RNDr. Ondřej Dvořák, CSc.

RNDr. Ondřej Dvořák, CSc. v roce 1985 absolvoval přírodovědeckou fakultu Univerzity Karlovy, kde vystudoval analytickou chemii. Pracoval v Ústavu fyzikální chemie J. Heyrovského AV ČR, kde se zabýval elektrochemií. Po doktorátu odjel do pouště amerického jihozápadu a na New Mexico State University zkoušel zvýšit účinnost modelových elektrochemických fotovoltaických článků. Nyní se věnuje komunikaci pachem a působí jako odborný redaktor v online magazínu Akademon. Jeho cílem je popularizace vědy a její zpřístupnění široké veřejnosti. 

Chemie na talířiV listopadu 2021 mu v nakladatelství Grada vyšla kniha Chemie na talíři o chemických reakcích, které probíhají při přípravě jídla.

Diskuze a autorská práva

Diskuse na webu akademonu je diskusí moderovanou. Vydavatel si vyhrazuje právo nezařadit do diskusí ty příspěvky, které se nedotýkají tématu. Z tohoto důvodu se váš příspěvek zobrazí s prodlevou.

Redakce nezodpovídá za správnost příspěvků jednotlivých externích autorů.

Autorská práva vykonává vydavatel. Jakékoliv užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem včetně elektronického i v jiném než českém jazyce, je možné pouze s uvedením zdroje, v elektronické podobě s linkem pod licencí CC BY 4.0, pokud není uvedeno jinak.

Vydává RNDr. Ondřej Dvořák, CSc.

Uživatelský účet
Kontakt